Bronare biletelor se poate considera facută numai dupa primirea dela noi un raspuns prin e-mail in care o vor fi enumerate şi verificate toate elementele cerinţei dvs. Este necesar să verificaţi bronarea dvs inainte de doua săptămăni de sosirea prin e-mail pentru confirmare. Cînd faceți mesaj pentru confirmare, veți primi un mesaj de la noi.Acest lucru va da seama ca aţi finalizat aceasta procedura. Pentru a evita suprapuneri asigurati-vă că leam luat de la dvs!

Cind se oformeaza comanda foii de tratament se ia cunostinta cu lista indicatiilor si contraindicatiilor de internare la sanatoriu. Treceti pe pagina unde sunt prezentate aceste indicatii si contraindicatii. Cind ne trimiteti comanda pentru biletul de tratament, dvs ne indicati ca corespundeti acestor indicatii si contraindicatii, care sunt descrise in site. In cazul cind va prezentati la noi la sanatoriu si se constateaza ca nu corespundeti acestor conditii, administratia este in drept de a va refuza sederea in sanatoriu, fara nici o compensare financiara sau returnarea cheltuielilor suportate de dvs. Faceti o consultatie la medicul de familie sau la medicul care va coordoneaza tratamentul. Cind veniți in sanatoriu este necesar să aveți carte de sanatoriu emis de către medicul dumneavoastră..

Copii sub 16 ani neinsotiți de statiunea persoanei mai mari nu vor fi acceptate..

Plata de reședinta a copiilor: copil sub 5 ani- gratuit, de la 5-10 ani 50 % din prețul biletului, de la 10- 14 85 %. Reducere pentru copil sub 5 ani inseamana tratament gratuit, produse alimentare și un pat adaptat( aceasta inseamaa că copil doarme cu un parinte, sau in plus are un pat portabil) Daca cu dvs se va relaxa un copil vă rugam sa specificați acest lucru precum si virsta lui în punct informatii suplimentare

Plata va fi capabil s-o faceti din prima zi de reședinta in coplexul nostru in lei moldovenesti.Daca veniți dintr-o alta țara puteți cumpara lei in mod liber in puncte de schimb in aeroport, stanții de tren, stanțiile de autobuz sau in altele locuri… ratele de schimb puteți sa gasiți pe site-ul www.curs.md

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a ajunge la locul de sosirea in Chisinau la sanatoriu din oras Vadu-lui-Voda puteti sa notati acest lucru in “informatii suplimentare”. Va vom informa despre toate optiunele posibile pentru sosirea. Site-ul are hartă si descrierea a transportul public care se desfasoară în statiunea. Daca aveți orce intrebari puteți sa ne contactați prin e-mail sau telefon. Suntem fereciți sa va ajutam!